SVR Camping   Vandenbooren
 
Wij raden u aan (in tegenstelling tot navigatiesystemen) om aan te rijden via Vijlenstraat - Munnixweg, in plaats van de Leunweg. 

Verharde kampeerplaats met uitzicht!

In het groene Heuvelland bieden ligt onze rustige boerderij camping. Op onze camping zijn in totaal 20 kampeerplaatsen te vinden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim qua afmetingen. De meeste kampeerplaatsen hebben een vergezicht richting de Gulperberg, zo'n 10 km verderop. 

Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een verharde ondergrond, zodat uw voortent, altijd recht staat. Dit biedt teven het voordeel dat u geen gebruik hoeft te maken van een grondzeil (dit mag natuurlijk wel) en er geen blubber ontstaat. Zet u alleen een luifel op? Dan staan uw stoelen toch maar mooi stevig op zo'n ondergrond!

Iedere kampeerplek is verder voorzien van een stroomaansluiting.

Onze camping is voorzien van gratis WIFI voor alle gasten. Iedere plek heeft bereik. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie toch nog even uw facebook bijwerken, die ene email voor het werk versturen of een leuke foto naar uw (klein) kinderen doorsturen.

Het sanitair gebouw is ruim opgezet en voorzien van 3 douche's, 3 wc's, 2 afwastafels, een wastafel, een wasmachine en verschillende watertappunten. In de douche's wordt niet met een munten systeem gewerkt, dus u kunt rustig uw shampoo uit de haren spoelen, zonder bang te zijn dat het water stopt. De wc's zijn voorzien van alle benodigdheden, over de camping lopen met een rolletje wc papier behoort dan ook al lang tot de verleden tijd. 

De camping wordt zoveel mogelijk vrij gehouden van auto's (in- en uitpakken is natuurlijk toegestaan). Auto's worden op de parkeerplaats geparkeerd. Fietsen en motoren mogen bij de tent geparkeerd worden. Hier is plek genoeg voor,

Huisdieren zijn op onze camping toegestaan. Buiten de caravan/ tent dienen deze aangelijnd te worden.

Natuurlijk is er ook een voorziening om het chemisch toilet op een hygiënische manier schoon te maken.

Of u nu wilt genieten van de rust en stilte, of u bent toe aan een sportieve fietsvakantie, bij ons zit u goed. De camping bevind zich op een in werking zijnde boerderij en ligt op een paar minuten wandelen van het bos. Verder ligt het in een heuvelachtig landschap met op enkele kilometer de grens met Duitsland of België. Met de auto bent u binnen een half uur in hartje Maastricht of Valkenburg, en met de fiets bent u al snel op het drielandenpunt in Vaals.

Wilt u tijdens u verblijf heerlijk verzorgd worden, dan kunt u gebruik maken van de schoonheidssalon op onze boerderijcamping.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie. Kijk voor meer informarie over SVR op Stichting Vrije Recreatie (svr.nl)

  


  

Camping, Zuid-Limburg, Zuid Limburg, kamperen, caravan, boerderij, Vijlen, Epen, Maastricht, Valkenburg, Aken, Drielandenpunt, Vaals, bos, ruime kampeer plaatsen, ruime plaatsen, ruimte, schoon sanitair, schone toiletten, schone douche, hygiënisch, kampeerplaatsen, koeien, kinderen, svr camping, wijndomijn, st. Martinus, wandelen, fietsen, Mechelen